Happy Tree Friends

Pentru că iubim natura și vrem să protejăm copacii, vă prezentăm noul accesoriu Buhuhoo:

Făcut din chingă textilă de poliester, la 25 de mm lățime, acest accesoriu asigură protecția scoarței și a copacului de care iți prinzi hamacul prin suprafața de contact mult mărită fața de o prindere cu coardă. Fiecare chingă are o lungime de 2,5 metri și e rezistentă la UV și o gamă largă de solvenți.

În plus, la fiecare capăt al hamacului sunt disponibile 6 „trepte” pentru prinderea cât mai practică. Tot ce trebuie să faci după ancorarea chingii de copac, este să alegi treptele potrivite pentru a da hamacului cea mai confortabilă formă.

Articol-prindere-chinga-hamac-hamace

articol-happy-tree-friends-hamace-hamac

Încă de la începuturi ne-am gândit la nevoile clienților și de aceea, fiecare hamac pe care îl vom vinde va fi deja echipat cu acest accesoriu.

Este mult mai confortabil pentru tine să primești un produs complet. Astfel poți uita de toate drumurile făcute în plus și/sau de cheltuielile suplimentare necesare achiziționării unor accesorii.

Veștile bune continuă. Chiar dacă ai cumpărat deja un hamac de la Buhuhoo vei primi (aproape) gratis chingile Happy Tree Friends. Tot ce trebuie să faci e să ne înapoiezi corzile vechi și vei primi o pereche de Happy Tree Friends. Dacă ai prieteni sau cunoștințe care au un hamac de la noi, transmite-le această informație, cu siguranță le va fi de folos.