Informaţii utile

Cum se prinde hamacul?

 1. Cea mai simplă metodă este să poziţionezi fiecare coardă pe un copac. Pentru asta, înfăşori coarda în jurul copacului şi introduci un capăt prin bucla celuilalt capăt până când coarda se strânge bine. După, prinzi hamacul în bucla care a rămas şi repeţi pasul pentru capătul celălalt, asigurând poziţia dorită a hamacului.
 2. O altă metodă, asemănătoare cu cea de sus, este scenariul în care înfăşori o singură dată fiecare coardă pe după un copac şi prinzi hamacul de fiecare coardă cu ajutorul unui nod cabestan.

Ce dimensiuni are hamacul?

Queen size are 2,5 metri lungime între noduri şi King size are 3 metri.

Pentru lăţime există variante de 150 de cm şi de 160 de cm.

Ce greutate poate ține hamacul?

Fiecare hamac e testat individual la aproximatix 190 de kilograme. Aleatoriu, sunt testate la 200 şi la 240 de kg (cu succes!). În urma acestor teste, Buhuhoo îţi recomandă totuşi să nu încarci hamacul cu o greutate de peste 180 de kilograme.

Hamac în casă?!?

Da, se poate să ai un hamac în casă. Dimensiunea dintre punctele de prindere să fie de minim 3 metri (pentru cea mai mică mărime de hamac). Hamacul poate fi pus şi pe diagonală. Şi pentru că noi ne-am gândit la tot, este foarte uşor de dat jos de pe perete. Pentru prinderea între doi pereţi, avem soluţia completă, care arată bine şi îţi protejează peretele.

Despre hamacele Buhuhoo

hamac-buzunar-1000x1000

Buzunarele Buhuhoo, prin culoarea materialului în combinaţie cu cusătura, oferă hamacelor acel je ne sais quoi care dă personalitate produsului. Astfel, impactul vizual este deosebit, scoţând în evidenţă atenţia echipei Bufniţei în crearea fiecărui model de hamac în parte.

Pentru unele hamace sunt disponibile mai multe culori pentru cusătură. Trebuie doar să ne scrii că doreşti o altă culoare a aţei, în câmpul „Menţiuni comandă” din partea de jos a paginii de checkout.

1000x1000

Nodul acestui tip de hamac este făcut între materialul hamacului în sine şi coardă. Este un nod care se strânge tot mai tare în timp şi nu are puncte supra tensionate care ar putea ceda. Singurele şanse să se desfacă sunt în timpul spălării în maşina de spălat, dar nodul 8 (opt) adiţional ţine strâns nodul hamacului. După spălare, recomandăm să laşi la uscat hamacul timp de câteva zile, iar după uscare să testezi cu atenţie hamacul pentru a te asigura că nodul e „safe”.

După spălare, recomandăm să laşi la uscat hamacul timp de câteva zile, iar după uscare să testezi cu atenţie hamacul, pentru a te asigura că nodul e „safe”.

husa-hamac-1000x800

Îţi oferim husa Buhuhoo în care încape atât hamacul, cât şi toate accesoriile lui, facilitând depozitarea sau transportul acestora. În plus, are şi un aspect simpatic!

hamac-zig-zag

În cazul alungirii materialului (în timp sau la greutăţi mari) o cusătură clasică în linie dreaptă ar tensiona aţa, fapt ce ar duce într-un final la ruperea acesteia. Cusătura în zig-zag e diferită: ea ţine tivul hamacului ca o cusatură normală, dar în cazul alungirii materialului aţa nu se tensionează.

Hamac-prindere-perete

  • Dibluri: punem la dispoziţie 2 feluri de dibluri: unul pentru pereţi din BCA, iar altul pentru pereţi din caramidă sau beton.
  • Placă rotundă din lemn de esenţă tare: această placă elegantă din lemn este folosită atât pentru protejarea peretelui de eroziunea urechiuşei din oţel, cât şi pentru a oferi un aspect estetic prinderii hamacului.
  • Plăcuţă de oţel de 4 mm grosime, făcută pentru asigurare în alpinism, rezistă pană la forţe de 25 kN şi în ea se agaţă hamacul cu ajutorul cârligului de tip „S”.
  • Cârlig de tip „S” ∅8 mm: acest cârlig din oţel carbon este protejat contra coroziunii prin nichelare şi este folosit pentru montarea şi demontarea uşoară a hamacului din suportul de pe perete.

  Această prindere pentru interior a fost concepută pentru o montare şi demontare foarte rapidă pentru încăperile aglomerate. O gasesti aici.