Termeni si conditii

Toate produsele iti vor fi livrate prin curier sau alte mijloace. Termenul de livrare poate varia in functie de disponibilitatea stocurilor.

Dupa finalizarea comenzii vei primi un email de confirmare cu datele comenzii.

Pentru reclamatii si servicii post vinzare va rugam sa va ne contactati la adresa: vanzari@buhuhoo.com.

Modalitatea de solutionare a eventualelor reclamatii / sesizari ale clientilor se solutioneaza in termeni de 30 de zile pentru situatiile in care aspectele reclamate nu intra sub incidenta Legii 449 / 2003 – (cele incidente, privind aducerea la conformitate a produselor, se solutioneaza in termeni de 15 zile).

Neasumarea raspunderii
Ne rezervam dreptul de a limita accesul la site sau de a-l suspenda temporar, din motive tehnice. In acest timp, furnizorul nu va fi raspunzator pentru eventuale daune sau pentru rambursarea cheltuielilor efectuate de catre utilizator ca urmare a suspendarii serviciilor web, a problemelor survenite, esecului sau obstacolelor de functionarea site-ului. Furnizorul nu garanteaza acuratetea, integritatea si corectitudinea continutului publicat pe site si nici nu isi asuma raspunderea pentru orice alt prejudiciu cauzat utilizatorului din motive care tin de continutul publicat.

Totodata,  nu vom fi raspunzatori pentru orice pierderi sau daune, directe, indirecte sau contextuale , care apar drept consecinta sau au legatura cu utilizarea si functionalitatile site-ului.  In plus, in masura permisa de legislatia in vigoare, noi (inclusiv, filialele, afiliatii, partenerii, agentii,  directorii si angajatii) nu suntem raspunzatori  pentru niciun fel de daune sau pierderi (inclusiv, dar fara a se limita la: pierderi de bani, reputatie, profit, sau alte pierderi intangibile sau orice daune speciale, indirecte, sau contextuale) care rezulta direct sau indirect din:

  • utilizarea eronata a paginilor de web si / sau serviciile noastre;
  • preturile afisate, transport sau alte servicii;
  • intarzieri sau intreruperi ale site-urilor noastre;
  • virusi sau alte programe malware obtinute prin accesarea sau conectarea la site-ul nostru;
  • erori, bug-uri sau inexactitati de orice fel in serviciile noastre, informatii, sau produse;
  • deteriorarea dispozitivului hardware de la utilizarea oricarora dintre serviciile noastre;
  • continutul, actiunile sau inactiunile unor terte parti.